Chris Rea la Sala Palatului

Posted: ianuarie 13, 2010 in Concerte

Cautand vara (Looking for the Summer) l-am gasit pe Chris Rea care intentioneaza sa ne cante in mijlocul iernii, la Bucuresti, despre vara, „Josephine”, „The Blue Cafe” si alte ingrediente aromate si ritmate. Toate se aduna la Sala Palatului, in data de 6 februarie, unde Chris Rea va sustine un concert de zile mari!

Cu peste 30 de milioane de discuri vandute in ultimii 30 de ani si 23 de albume la activ, cantaretul de blues si rock vine la Bucuresti intr-un turneu de promovare al celui mai recent albumal sau, intitulat: „The Very Best of Chris Rea: Still So Far To Go”. Pe langa piesele noi, „Come So Far”, „Yet Still So Far To Go” şi „Valentino” va veti delecta auzul si cu melodii deja consacrate pe care Chris Rea va avea grija sa le interpreteze si la Bucuresti, sa rasune intreaga Sala a Palatului a muzica buna.

Asadar, „Fool (If You Think It’s Over)”, „On The Beach”, „Let’s Dance”, „Josephine” si cine stie cate alte surprize muzicale va asteapta impreuna cu interpretul lor, nimeni altul decat inconfunabilul Chris Rea! Biletele pentru concertul de la Sala Palatului au preturi cuprinse intre 100-500 lei. Nu va speriati, un asemenea eveniment merita fiecare banut, drept urmare cu siguranta ne vom intalni nu „at the Blue Cafe” cum ar spune Cris, ci la Sala Palatului!

Sursa Foto: blog.pubbing.ro

Reclame
Comentarii
  1. hobbitul spune:

    in cuardn o sa pulic si a treia parte a interviului cu oana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s