Recital Chitara Ionut Mangu, Ovidiu Scridon si Silvan Stancel

Posted: februarie 23, 2010 in Concerte, Noi promovam

Pe  27 februarie şi pe  6 martie,  la Pensiunea Rămeţ, Alba Iulia vor avea loc două concerte susţinute de tânărul artist clujean Ionuţ MANGU, artistul Ovidiu SCRIDON si Silvan Stâncel. Ambele concerte sunt programate de la ora 21.00. Astfel, în data de 27 februarie scena îi va apartine lui Ionuţ Mangu, iar pe 6 martie, Ovidiu Scridon va fi cel care va da tonul la muzică. Ambele concerte îl vor avea ca invitat pe artistul Silvan Stâncel.  Sunt aşteptaţi toţi iubitorii de munte, de cabană, de atmosfera unui foc de şemineu şi nu în ultimul rând de muzică Live alături de artişti tineri şi valoroşi.

La ora actuală se poartă discuţii cu artişti din zona teatrului pentru a organiza în aceeaşi locaţie şi piese de teatru.

Asociaţia Cultur’ART împreună cu Pensiunea RÂMEŢ, organizatorii acestor evenimente doresc să sprijine tinerii artişti şi anunţă punerea la dispoziţie în mod gratuit a unei sistem de sonorizare în sensul promovării proiectelor culturale. Practic, tinerii care doresc să concerteze, dar nu numai, au la dispoziţie în mod gratuit, atât spaţiul cât şi sistemul de sonorizare. Recent, Asociaţia Cultur’ART a încheiat un parteneriat de colaborare şi cu Teatrul de Păpuşi PRCHINDEL Alba Iulia în sensul susţinerii şi promovării evenimentelor culturale în cadrul acestei instituţii.

Aşadar, 27 februarie, 6 martie, Pensiunea Râmeţ, Alba Iulia, pentru strune melodioase, acorduri fine, foc de şemineu, poveşti şi bună dispoziţie!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s