DISTRACTIE SI CULTURA!

Bine ai venit pe Evenimente Culturale!

Vei gasi aici cele mai importante informatii legate de evenimentele culturale de la noi din tara! Asadar, fie ca te intereseaza un anumit concert, o lansare de carte, premiera unui film, vernisarea unei expozitii sau un anume festival, fie ca vrei sa afli care si pe unde se mai tin concursuri de muzica, scurt metraje, poezie, ori vrei sa afli ce au mai declarat artistii de tot felul te invitam la o adevarata incursiune culturala in categoriile acestui site!

Am aparut din nevoia stringenta pe care voi, consumatorii ati resimtit-o, de a avea intr-un singur loc, acces la cat mai multe si diverse evenimente culturale! Ne-am strans laolalta, am conceput o strategie, ne-am pus in miscare pe la evenimente, am facut fotografii, am luat interviuri, am talcuit vorbe de pret, intr-o forma agreabila, in asa fel incat voi, cei care cautati motive de petrecere a timpului liber intr-un mod agreabil sa aveti cat mai multe optiuni la indemana!

Am inclus chiar si o sectiune de calatorii, in care, daca va veti baga nasul veti gasi  o multime de idei de petrecere a timpului liber, o multime de obiective de vizitat, mai ales daca va veti plimba prin tara, in timpul festivalurilor si concertelor!

Mai mult, venim in intampinarea voastra si va spunem ca oricine are un eveniment interesant de promovat, ne poate contacta la adresa de email: iatalumea@gmail.com!

Si acum, la treaba! Noi cu materialele, voi cu search-ul prin site! Cautati, alegeti, urniti-va din loc! Dam startul la distractie! Deviza noastra: DISTRACTIE, DAR SI CULTURA!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s